Børn og unge i nød får hjælp af musikmedie

Børn og unge i nød får hjælp af musikmedie

Under overskriften “200 gaver+” har musiksitet Goombay, der drives af Battle & Bounce og en række frivillige, i år lanceret en indsamling til fordel for uledsagede børn og unge i flygtningecentre i Nordsjælland, der skal fejre jul uden deres kære. Soundiac har sendt en gave afsted, men ssshhh… Men det er først den 24. december indholdet må afsløres.

For 186 uledsagede børn og unge i flygtningecentre i Nordsjælland ser verdenen dog anderledes ud. 

Duften af hjemmebagte pebernødder og brunkager spreder sig i danskernes stuer, mens julemarkeder i landets byer tilbyder en varmende kop kakao eller gløgg. For 186 uledsagede børn og unge i flygtningecentre i Nordsjælland ser verdenen dog anderledes ud. Disse børn har mistet deres forældre, som direkte konsekvens af uroligheder i verdens brændpunkter, mens andre børn er flygtet fra disse brændpunkter. Uanset den enkeltes historie, så er der brug for din hjælp.

En gave kan sprede glæde og få dem til at glemme de rædsler, disse børn og unge har været igennem for blot et sekund. En gave kan altså gøre en forskel!

 

Sådan hjælper du!
Klik ind på http://goombay.dk/200-gaver/ eller følg denne vejledning,

 

Køb en personlig gave, pak den ind og send den til nedenstående adresse, og så sørger vi for at den bliver afleveret til børnene et par dage før julen

200 gaver

Morsøvej 3, st tv

2720 Vanløse

att: Max Genske

Husk at skriv indhold og navn på afsender (dit navn bliver offentliggjort på hjemmesiden, men ønsker du at forblive anonym så skrev det)

- Del siden med dit netværk -

- Hiv fat i dine nærmeste og få dem til at donere en gave til indsamlingen -

 

One Response

  1. Jannick siger:

    Vi takker mange gange for opmærksomheden, og ved, at der er en der bliver glad den 24 dec….!!!

    Mange hilsner
    Jannick Blaksmark

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top