Close

16. september 2010

YouTube Easter Egg – Snake

På den lidt klodsede vis, da jeg skulle spole igennem Magnetic Man’s seneste video “Perfect Stranger ft. Katy B” (Læs indlægget her), opdagede jeg at man kan spille Nokia klassikeren ‘Snake’. Men jeg var dog ikke helt klar over hvilke taster jeg kom til at trykke for at det skete. Lidt research, og man finder hunredvis af blogposts omkring det her lille, sjove og retro easter egg. Du kan selv prøve det ved at trykke “pil op” og “pil venstre” på samme tid.

One Comment on “YouTube Easter Egg – Snake

[…] This post was mentioned on Twitter by Soundiac – Musikblog, Soundiac – Musikblog. Soundiac – Musikblog said: is having fun playing #Snake in the #YouTube video player. Watch our video here: http://ow.ly/2Fdek and try it yourself! […]

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *