Close

21. november 2010

Sunday Beat Report (21.11.2010)

Bruce Springsteen – “The Promise”

15. november 2010 udkom “The Promise: Darkness on the Edge of Town Story” En luksusboks, der udover en re-mastereret version af det klassiske hovedværk, indeholder en replika af Springsteens notesblok med tekster, tracklister etc. Desuden dobbelt-cd’en ’The Promise’, ovennævnte film og to live-DVD’er – én med aldrig før sete optagelser fra 70’erne og én med en helt ny liveoptagelse af Bruce Springsteen der sammen med E Street Band opfører hele “Darkness on the Edge of Town”.

’The Promise: Darkness on the Edge of Town Story.’ Får 5 af 5 mulige stjerner Rolling Stone Magazine.

—————————————————————-

Heister og Dad Rocks med spændende split-single

Kanel Records har udgivet en split single mellem amerikanske Heister og dansk/islandske Dad Rocks, tilgængelig på iTunes. Den 22. november 2010 vil udgivelsen også være tilgængelig som klassisk 7″ vinyl.

Nysgerrig? Kanel Records giver B-siderne væk til Soundiacs læsere.

Download: [download id=”11″]
[audio:http://www.soundiac.com/download/Dad-Rocks-These-Days-Nico-Cover.mp3]

Download: [download id=”12″]
[audio:http://www.soundiac.com/download/Fairfield.mp3]

—————————————————————-

Gasolin’-albums kommer på vinyl

En betragtelig luns af dansk rockhistorie lander i fineste format, når Gasolin’ 22. november udgiver ni remastererede albums på 180 grams vinyl.

Ingen har kunnet fravriste Gasolin’ positionen som rockbandet, der står nærmest danskernes hjerter. Og nu lander ni af bandets udgivelser lander for første gang på 180 grams vinyl. Det sker den 22. november, og det drejer sig om studiealbummene ”Gasolin’”, ”Gasolin’ 2”, ”Gasolin 3”, ”Stakkels Jim”, ”Gas 5”, ”Efter Endnu En Dag”, ”Gør Det Noget” samt de to livealbums ”Gasolin’ Live Sådan” og ”Live i Skandinavien”.

Altså en række værker, som rummer personlige minder for hundredetusinder af mennesker og er lyden af et helt årti.

Alle er blevet remastereret af Lene Reidel fra en 88,2 kHz 24-bit master, så kvaliteten er i top. Samtidig er de nye versioner helt tro mod originalerne, da de indeholder præcise genoptryk af det originale covermateriale – inklusiv de gamle slåfejl – ligesom de albums, der i sin tid kom i gatefold-versioner, kommer på samme måde denne gang. I tilfældet ”Live i Skandinavien” er der endda tale om blå vinyl, fordi den oprindelige udgivelse var på farvet vinyl.

—————————————————————-

2 Comments on “Sunday Beat Report (21.11.2010)

Friday Pulse | Soundiac
26. november 2010 at 8:02

[…] Pulse Efter 2 år i blogosfæren sker der nyt på Soundiac.com. I sidste uge blev “Sunday Beat Report“, der kort opsummerer nyheder der ikke nåede at blive omtalt i løbet af ugen. “Friday […]

Svar

[…] ALBERTSSON er en facetrig person. Ikke blot er han 100% af bandet DAD ROCKS!, men også bagmanden i pladeselskabet Father Figure Records. Selskabets seneste signing, franske […]

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *