Close

3. november 2011

Wrong Side Of Vegas trækker stikket

I Danmark er de kendt for deres rendyrket Rock ‘n’ Roll, fritaget for elektronisk gejl, der dog er spækket med distortede sang, beskidt guitar og attitude. Og sådan skal vi huske dem, for Wrong Side Of Vegas trækker officielt stikket ud.

“Det sidste og måske største tak skal lyde til den støt stigende og fantastiske fangruppe, som har gjort al sliddet og de MANGE kilometer på landevejen, det hele værd.”

WRONG SIDE OF VEGAS

Læs også anmeldelsen af debutudgivelsen “WSOV”

Overskriften burde være “Wrong Side Of Vegas stopper mens legen er god” når man afslutter seks års spændende karriere på Posten i Odense den 25. november 2011. Inden rygterne fortæller andet, så sker stoppet i al fordragelighed og skyldes, at bandets medlemmer ønsker at fortsætte i andre sammenhænge.

Fra officiel side hedder det,

“WRONG SIDE OF VEGAS vil slutteligt gerne takke alle omkring bandet, som har være med til at gøre den rejse til en helt fantastisk oplevelse. Det være sig alle i crewet tæt på bandet, venner og familie for enorm støtte samt vores tyske bookingbureau Magnificent Music. Naturligvis også samarbejdspartnere rundt om på spillestederne og bookingbureauerne i hele landet. Det sidste og måske største tak skal lyde til den støt stigende og fantastiske fangruppe, som har gjort al sliddet og de MANGE kilometer på landevejen, det hele værd.

Tak for denne gang,

WRONG SIDE OF VEGAS” 

Over et halvt snes år har Wrong Side Of Vegas høstet roser for deres musikalske udtryk. På trods af gennemsnitlige anmeldelser hos de etablerede musikmedier, så har græsrødderne et helt anderledes varmt og loyalt forhold til bandet fra Odense.

Sammen med Mescalin, Baby giver bandet deres afskedskoncert på det Posten, Odense den 25. november 2011, hvor bandet vil spille sange fra alle tre EP’er, debutpladen “WSOV” og som ekstra afskedsgave nye og ikke udgivne numre.

KONCERT

HVEM: WRONG SIDE OF VEGAS + MESCALIN, BABY
STED: MUSIKHUSET POSTEN

Vis stort kort
DATO: 25. november 2011
PRIS:
– Forsalg: 80,- DKK
– Medlemspris: 50,- DKK
– Dørsalg: 100,- DKK
WEB: http://www.postenlive.dk 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *