Close

12. november 2011

Den Fjerde Væg er aspirerende lyrikere

Den Fjerde Væg skriver deres kompositioner med udgangspunktet, at der ikke findes nogle ‘dumme lyttere’. Det stiller høje krav til deres melodier og tekster. Det må ikke lyde som noget vi har hørt før, teksten skal udfordre vores indre analytiker og samtidig må det ikke blive alt for kompliceret, så selv den mest intelligente lytter falder fra.

01 – Selvportraet by Den Fjerde Væg

02 – Et Svin Iblandt Os Alle by Den Fjerde Væg

03 – Mens Solen Gaar Ned by Den Fjerde Væg

Trioen har allerede fået en del airplay på hhv. P3 og P6 med Drengekys og singlen Selvportræt har holdt sig i Top 3 på Det Elektriske Barometer i syv uger i streg. I sig selv er dette blot imponerende tal og masser af hysterie, uden at det fortæller dig om drengene virkelig er så gode som det måske lyder til.

Men den god nok. Jeg har haft fornøjelsen at lytte til sangene Selvportræt, Et Svin Iblandt Os Alle og Mens Solen Går Ned. Her er der tale om fortællinger der føles reelle og ægte. Det er musik alle kan være med på, især fordi hver sang ikke følger en eller anden imaginær rød tråd eller en idealiseret forestilling, om hvordan netop deres musik skal lyde.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *