Close

25. november 2011

Alternativ elektronisk musik fra Tone

Det seneste udspil fra Tone er blevet døbt “Hanging By The Moon” og kan enten købes som vinyl eller hentes gratis hos Uhrlaut. Uanset hvilken mulighed du vælger, så får du med denne udgivelse musik der tør at sprænge rammerne. I en tid hvor musik bliver mere og mere samlebånds produktioner og nogle endda vil mene, at der ikke vil komme flere nye melodier, så er Tone et frisk pust.

Når man lytter til Tone, skal man vide, at det ikke blot handler om musikken, men om et helhedsbillede. Formålet er, at stimulere alle dine sanser og jeg vil derfor anbefale at se Tone live, da hun her udvider musikken med en visuel dimension.

På “Hanging By The Moon” vil du ikke møde pop-klichéer som en 808 tromme. Selvom albummet under første gennemlytning fremstår som meget simpel, så er der tale om mange lag, der tilsammen skaber en unik atmosfære. Derfor udgør Tone’s stemme både lead-vokal, adskillige korstemmer og nogengange instrumenter. Musikken er ikke til den gennemsnitlige forbruger af musik, da udgivelsen kræver en del fordybelse, fortolkning og åbenhed, før man får 100% gavn af konstruktionen.

Forbrugeren kræver nye forretningsmodeller til distributionen af musik – og det ønske opfylder Uhrlaut Records. Mens kunstneren Tone er medlem KODA, der ejer de eksklusive rettigheder på medlemmernes musik, så udgives udgivelsen under Creative Commons. Denne mulighed giver kunstnere, som Tone, en del af selvstændigheden tilbage. Selvstændighed forstået således, at musikken for eksempel kan deles med musikblogs, uden at ejerne af siden skal bekymre sig over gebyrer.

Tone – Hanging By The Moon
[Download Link]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *