Close

26. november 2011

Kitty Wu er tilbage med storbyens indtryk

Det roste album “Someone Was Here” fra 2009 får nu endelig en opfølger og kan følges tæt i en række videodagbøger. Bandets forsanger Robert Lund er siden udgivelsen af “Someone Was Here” rejst verdenen rundt, for at samle nye indtryk.

Kitty Wu er så meget mere, end bare velkonstrueret rockmusik – det handler om de ægte følelser, tanker og observationer bag lyrikken. I første dagbog ser vi et New York under en hedebølge, der bliver ramt af jordskælv og orkanen Irene.

Faste lyttere og interesserede læsere kan forvente at indtrykkene fra storbyer som New York og senest Berlin vil gøre sig bemærket både lyrisk og musikalsk i det kommende femte studioalbum af Kitty Wu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *