Close

8. december 2011

Bryxtofte er en ægte ladies man

Der er snart gået et årti, siden vi nikkede med nakken til 4Fod‘s lalleglade melodi “Ryst Dit Røvhul”. Siden har medlemmerne Brygs og KamiKasper, samt senerehen Simon Stoy, prøvet kræfter i andre projekter. HipHop og drengene er blevet voksne. De har dog aldrig glemt deres rødder – hverken det, at være fra “Synnejylland” eller den go’e gamle drengerøv. Nu er er Brygs klar med projektet Bryxtofte.

Som knægt i grænsebyen Flensborg og HipHop-afficionado, havde rappere fra Sønderjylland, som Per Vers, 4Fod, MC Clemens og Jeppe Rapp, en stor betydning for mig. Uanset om de har udskiftet hjemmestavnen med hovedstaden eller andre storbyer. De var én af os! Og derfor glæder det mig ekstra meget at kunne præsentere det seneste skud på stammen.

Fokus i “Ladies man” ligger uden tvivl i det lyriske spil, der typisk Brygs er baseret på et af Danmarks bedste flows. Teksten er humoristisk og mest af alt en rigtig drengerøv værd. Forvent punchlines i stil med følgende, “Stewardesser giver mig flybilleter, de vil hyg’ med mig. Selv Hugh Hefner vil byt med mig.” Lytteren vil stå med fornemmelsen, at det hele bare er legende nemt for Bryxtofte. Og det er det sikkert også for netop ham – men i almindelighed er det kun få andre der kan flowe så ubesværet.

 

 

One Comment on “Bryxtofte er en ægte ladies man

Bryxtofte… Og Damerne | Soundiac
29. februar 2012 at 16:14

[…] – Læs også: Bryxtofte er en ægte ladies man […]

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *