Close

8. december 2011

Fontomi EP er lovende post-dubstep fra Danmark

Kan du ikke få nok af laid-back electronica? Så har Niels Malte Lundsgaard sit bud klar. “Fontomi EP” er en vellykket skæring for enhver afficionado af den elektroniske genre.

Det er efterhånden blevet svært at stå frem blandt mængden af musikere i genren electronica. Det skyldes mest af alt den lette tilgængelighed denne form for musik gennem digitaliseringen har fået. Den unge odenseaner har skabt en EP, som kan netop det, mange andre fejler på. Levere et stykke musik der på samme tid virker bekendt, men forfriskende nyt. Selvom Niels beskriver projektet som post-dubstep, så kan elementer fra andre elektroniske genrer nemt genkendes i denne skæring. Jeg er efterhånden blevet lidt træt af elektronisk musik, der blot består af musikalske stemningsbilleder og her kommer fynboen med et forfriskende supplement af sang. Sangstemmen og lydkulissen er velafstemt på hinanden og resultatet er afslappende ørehængere.

Niels Malte Lundsgaard kan ses live i december, sammen med DJ Pflug. Sammen har de skabt sangen “Drowning”, der kan høres på DJ Pflug’s EP “Kopenhagen EP”læs indlægget på Soundiac.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *