Close

27. december 2011

Blackout Babies tager omvejen over Frankrig

Bag navnet Blackout Babies står sangerinderne Linn Lavinsky og Nana Nørgaard, der med deres skandinaviske charme har bedåret det franske publikum. Nu søger de unge kvinder vejen tilbage til de danske rødder med deres debut-album, der udkommer februar 2012.

“Velkommen tilbage fra Frankrig,” må det lyde herfra. Med sig i bagagen har duoen deres debut-EP ‘The Bad Habits Of Burned Out BOB’, samt en lovende anmeldelse fra Soundvenue, der beskriver EP’en som voldsexet.

Forventningerne til sangerindernes debut album er skruet i vejret. Ikke blot fordi Blackout Babies har været på turné med Nouvelle Vague eller fordi kendis-opbakningen er stor, men simpelthen også fordi musikken bare er så fantastisk fed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *