Close

31. januar 2012

BMcK er popstep ‘Made In Denmark’

Tak Storbrittanien! Tak fordi du bliver ved med at fodre os med nye genrer! Popstep har igennem 2011 fået noget opmærksomhed og danske musikere har taget genren godt til sig. Nu er BMcK klar med sit bud på, i hvilken retning genren skal gå.

Der er lagt op til en sommer med tykke basslines fra Danmark. Leonora har senest skrevet under hos Universal Music og dansk/amerikaneren BMcK har en EP i støbeskeen, der forener den tykke bas fra Dubstep, de varme rytmer fra Dancehall og krydrer værket med en smule R&B og HipHop. Resultatet kan snart høres på EP’en ”[’bi ’mæk]”, der er sat til 06. februar 2012.

Hvis du ikke kan vente…
…så inviterer BMcK og ArtzyBoi Music til storslået fest på RUST den fredag, 03. februar 2012!! ArtzyBoi Music byder folk velkomne fra kl. 23.00 – og pisker en stemning op, frem til kl. 01.00., hvor “BMcK” vil optræde med numrene fra EP’en. Releasefesten er en offentlig fest, men vil man være sikker på at komme med, så kontakt [email protected] for at komme på gæstelisten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *