Close

20. februar 2012

L.O.C fortæller om ‘Prestige, Paranoia, Persona’

Det er ikke så forfærdeligt lang tid siden, at vi har hilst på “Libertiner” – L.O.C’s til dato mørkeste album. Nu er han klar med første single “Noget Dumt” fra den kommende udgivelse “Prestige, Paranoia, Persona, Vol. 1”

“Noget Dumt” starter, hvor “Momentet” “Libertiner” slutter. Et stykke nærværende og positivistisk stykke musik. For Liam har musik først og fremmest haft en terapeutisk effekt, hvilket afspejles i udgivelserne. Til Soundvenue udtaler L.O.C,

Musikalsk har jeg de sidste par år kysset med en del yderligheder. Det har medført en udvikling og et musikalsk råderum, der nu gør det til den fedeste fornemmelse i verden igen at lave noget af det jeg holder mest af. Tekstmæssigt befinder ‘Noget Dumt’ sig i det selvforherligende og umiddelbare univers jeg altid har elsket ved rap. Min musik og tekster har altid fungeret som en løbende biografi, og på ‘Noget Dumt’ befinder man sig i en af de opadgående kurver, midt i det maniodepressive kapitel 6.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *