Close

28. marts 2012

DDJA og HP fryser billetter ind i isterning *OPDATERET*

I “Charlie og chokoladefarbrikken” fandt Charlie Bucket den gyldne billet i en Wonka-chokoladebar. Nu har du mulighed for at få fat i én af de 25 gratisbilletter til Danish DeeJay Awards 2012, som sponsoren HP har frosset ind i en gigantisk isblok.

HP opstiller den 30. marts 2012 en gigantisk isblok med 25 billetter til Danish DeeJay Awards udenfor “The Lot”. IT-firmaet lover, at når isen smelter eller der på anden vis er adgang til billetterne, kan alle tage en billet.

DDJA har efterhånden opnået et solidt ry og manifesteret sig som den ultimative prisfest til nattelivets kunstere. I år gæstes showet af blandt andet, Suspekt, Lucy Love, Kenneth Bager, Kidd, Niklas, Stanley Most og Ida Corr. Traditionen tro afholdes festen påskesøndag, der i år er placeret den 08. april 2012.

HVOR?

Uden for ”The Lot”
Pilestræde 12A, 1112
København K

HVORNÅR?

Fredag, den 30. marts
Fra kl. 15

HVAD BLEV DER SÅ AF KAMPAGNEN? BUREAUET BAG KAMPAGNEN HAVDE SELVFØLGELIG KAMERAENE KLAR, DA HÅBEFULDE DELTAGERE BEGYNDTE AT FLOKKES OMKRING DEN FAMØSE ISTERNING. DELTAGERNE VAR KLAR MED KOBEN OG SAV FOR AT FÅ FAT I DE EFTERTRAGTEDE BILLETTER.

4 Comments on “DDJA og HP fryser billetter ind i isterning *OPDATERET*

Carsten M
12. april 2012 at 15:56

Erhm er jeg den eneste der gerne ville have haft et billede af dette? Kan i fremskaffe det?
På forhånd tak 🙂

/Carsten

Svar
Lars Remelé
12. april 2012 at 16:13

Værsgo’ Carsten! Hermed er indlægget opdateret med videoen fra kampagnen.

Svar
Carsten M
16. april 2012 at 14:35

Fedt! Det var sgu hurtigt 😉

Og super fed video, genial markedsføring af HP!

Svar
Lars Remelé
16. april 2012 at 15:58

Du skrev bare på det rette tidspunkt – havde en en eMail fra bureauet bag kampagnen liggende med denne video. 😀 Er enig i, at det er en super fed kampagne. Mere af den slags markedsføring – TAK!

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *