Close

15. april 2012

Sunday Beat Report (15. april 2012)

Sunday Beat Report er alt indhold, der ikke nåede at komme med i ugens løb. I denne uges Sunday Beat Report kan du læse om,

  • MARYBELL KATASTROPHY optræder med NILS FRAHM
  • TRINELISE VÆRING for beskidt til USA?
  • ALOUISE og albumudgivelser anno 2012

[hr_top]

MARYBELL KATASTROPHY optræder med NILS FRAHM

De er altid på udsigt efter muligheder for at eksperimentere med musikkens grænser. Til årets SPOT-festival optræder bandet med den tyske pianist Nils Frahm. Frahm er blevet rost verden over for sidste års udgivelse, Felt, og imponerede med en smuk kirkekoncert på Frost Festival i år. Forvent neo-klassiske koncertstykker, krydret med elektroniske elementer og støjrock-instrumentering.

[hr_top]

TRINELISE VÆRING for beskidt til USA?

Trinelise Værings single “Lille Stripper” er blevet markeret som “inappropriate” på YouTube. Fremover skal seerne logge ind på tjenesten og dermed godkende at de er over 18 år. Beskeden til Væring var,

The YouTube Community has flagged one or more of your videos as inappropriate. Once a video is flagged, it is reviewed by the YouTube Team against our Community Guidelines. Upon review, we have determined that the following video(s) contain content that may not be suitable for all viewers.”

For at opsummere, så handler sangen ikke om en stripper, men om at blotte sjælen.

“Den er en kommentar til den tid vi lever i. En tid hvor, ikke bare kunstnere, men gud og hver mand blotter sig mere og mere i medierne. Måske fordi vi er blevet en lille smule følelsesløse, vender vi vrangen ud på os selv, for at mærke at vi lever. Vi søger den sande historie, den nøgne hud og de ægte følelser, og helst de andres,” fortæller Trinelise Væring om singlen.

[hr_top]
ALOUISE og albumudgivelser anno 2012
Albummet “Isbryder” bliver gæstet af nogle af de bedste musikere lige nu, blandt andet HANNAH SCHNEIDER og TOBIAS TRIER. Samtidig har den fire dobbelte DMA-vinder BJARKE FALGREN re-arrangeret  Alouise’s sang “Kragetæer”, Soundpainter-duoen KETIL DUCKERT og GUSTAV RASMUSSEN har gjort sangen “Vingeløs” til en symfoni for messingblæsere og Next to Beluga-pianisten KAREN BACH har lavet en electronica version af Alouises historie om vindueskiggeren, der lever sit liv gennem naboernes gøren og laden.

Men alt det ovennævnte gør et album ikke automatisk til et hit og til noget nyskabende. På “Isbryder” har Alouise nemlig fundet en vej til at forbinde den fysiske udgivelse med den virtuelle verden. Med en smartphone leder QR-koder i coveret direkte videre til en række ekstra oplevelser af musik, videoer og baggrundsviden om både den nye CD og Alouise.

 “For mig er koderne ligesom en dør ind til et virtuelt rum og man kan ikke vide, hvad der gemmer sig bag den før man scanner den. Så ved at bruge koderne i coveret har jeg skabt nogle døre mellem mig og mit publikum,” udtaler Alouise.

[hr_top]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *