Close

22. april 2012

Sunday Beat Report (22. april 2012)

SUNDAY BEAT REPORT er alt indhold, der ikke nåede at komme med i ugens løb. I denne uges Sunday Beat Report kan du læse om,

  • Programmet til SPOR 2012 er klar
  • IDA GARD  nomineret til pris
  • COCA-COLA og SPOTIFY i nyt partnerskab
  • TONE overlader distribution til fans

[hr_top]

Programmet til SPOR 2012 er klar

Fra den 10. – 13. maj inviterer festivalen SPOR til ny lyd og tonekunst. Aarhus vil i dagene være skueplads for 15 syngende mannequin-dukker, et marcherende megafonorkester og en opdagelsesrejse i folkekulturens sjæl.

Programmet kan ses på sporfestival.dk.

[hr_top]

IDA GARD  nomineret til pris

Anmelderroste IDA GARD kan stolt fortælle, at hendes album ”Knees, Feet & The Parts We Don’t Speak Of” er blevet nomineret til ”Best Pop Album 2012” ved årets INDEPENDENT MUSIC FESTIVAL. Dommerpanelet består af en lang række kunstnere og branchefolk og tæller bl.a. TOM WAITS, SUZANNE VEGA, KEITH RICHARDS og TORI AMOS.

Læs mere på independentmusicawards.com

[hr_top]

COCA-COLA og SPOTIFY i nyt partnerskab

SPOTIFY stormer frem med stor støtte af globale partnerskaber – og det er måske en nødvendighed, eftersom bundlinjen viste sig mindre positiv. I henhold til aftalen vil Spotify på globalt plan levere hovedteknologien, der står bag COCA-COLA MUSIC, hvilket derved understøtter brandets mission om at give forbrugerne universel adgang til musik. Herudover vil Coca-Cola også integrere Spotify i deres tilstedeværelse på FACEBOOK med henblik på at skabe en problemfri social musikoplevelse. Partnerskabet drager fordel af Spotify’s eksisterende samarbejde med Facebook og Coca-Colas Facebook publikum på over 40 millioner fans, som tilsammen vil skabe en social oplevelse, der vil nå ud til millioner af forbundne forbrugere rundt om i verden.

Læs også Vær en trendy virksomhed – brug musik! fra Soundiac

[hr_top]

TONE overlader distribution til fans

Den eksperimenterende musiker TONE tilføjer nye dimensioner til den gratis-musik model, som hun og pladeselskabet bag hende lancerede i 2008 under frasen “Kopier venligst denne plade til alle dine venner”. Hendes kommende EP, som er forløber for kunstnerens tredje album, vil nemlig slet ikke blive udgivet i konventionel forstand. I stedet vil Tone lade det være 100% op til sine fans at dele musikken med verden, når hun forærer dem musikken på USB-nøgler under tre koncerter i maj måned.

[hr_top]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *