Close

30. juni 2012

Chords of Truth med reflekterende debut EP

[textbox width=”400″ align=”right”]

[/textbox]Chords of Truth er navnet på Jason Garriottes hjertebarn og soloprojekt, der nu er i starthullerne med debut EP’en Reflections of Reality.

Reflections of Reality er et forsøg på at skrive musik med samfundskritisk dybde. Da jeg modtog debut EP’en, frygtede jeg en udgivelse med kristne undertoner, men nej – emnerne er reflektioner enhver kan relatere til. Selvom emnevalget er EP’ens ubestridte styrke, så er lyrikken også EP’ens svage punkt. Nogle er born naturals, mens andre perfektionerer deres lyriske formåen hen over mange år. Det er på dette punkt, at EP’en stedvis mere har kvaliteterne af en demo, end en egentlig debut EP.

På plus siden opvejer dog den energi og eftertanke Jason Garriotte har puttet i soloprojektet. Med sin distinktive sangstemme fremstår han som en slags Everlast for genren Folk. Det er her hans store kvaliteter ligger. Hans idérigdom er uden tvivl døråbneren for fremtiden, hvor det under de rette omstændigheder kan være muligt at skabe musik, der er skelsættende for genren.

EP’ens oprindelse er en lang fortælling om at finde sig selv og hele tiden sætte spørgsmålstegn ved samfundets status quo. Samtidig er EP’en og produktet af en lang musikalsk rejse, hvor Jason Garriotte undervejs har stiftet bekendtskab med blandt andet Grunge og ultimative rock klassikere, som Led Zeppelins Stairway To Heaven. Jason er vel bare et barn af tiderne.

Mere info finder du på,

www.chordsoftruth.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *