Close

8. juli 2012

DRUNKSOULS bringer sommerens varme rytmer

[textbox width=”375″ align=”right”]

[/textbox]
Reggae oplever for tiden et velfortjent comeback, hvor mange grupper har givet sig umage med at støve genren lidt af. – Og mens reggae altid har hyldet det universelle, hvorfor så ikke lade blikket svejfe til Frankrig? Et af  europas mest multikulturelle lande. Franske Drunksouls giver deres bud på, hvordan et reggae-album anno 2012 skal sammensættes på.

Drunksouls byder ind med albummet Revolution.  Som det kendes fra franske bands, så er albummets musikalske udtryk inspireret af landets kulturelle mangfoldighed. På albummet møder lytteren elementer fra en stor diversitet af genrer, med reggae som den røde tråd og dominerende genre. Diversiteten understøtter albummets lyriske side, hvor Seperation har elementer fra electro, mens Always byder på trompeter og riffs. Revolution fremstår som albummets absolutte højdepunkt, hvor albummets samtlige elementer går op i en højere enhed.

Albummet kan stedvis virke meget vilkårligt sammensat, hvor tempofyldte sange afløses af  den diamentrale modsætning. Det 16-sange stærke album Revolution kunne måske have haft godt af, at blive delt i to akter. Det lykkes dog Drunksouls ikke at forfalde i klicheer, udover genrens ‘formalia’ selvfølgelig. Albumemt er nemt at forholde sig til, mens fødderne svinger i takt og hofterne enkelte gange heller ikke kan holde sig i ro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *