Close

13. august 2012

MEROE is kickin’ it old-school

Hver genre i hvert årti har sat sit særlige præg. Men tiderne skifter og musikken bliver ved med at rykke grænserne. Ti, måske tyve år senere ser man i bakspejlet og opdager det her tomrum. Men der vil altid være bands der holder hånden over en bestemt genre eller udlægning af genren. Sådan også i tilfældet af MEROE.

Kvartetten fra München holder liv i Hard Rock, som den lød i 1980erne – Og det inklusive glimmer og glitter. Selvom bandet har eksisteret  det sidste dusin år, så har man levet et stille musikliv. Med den tredje og seneste udgivelse Sick Society er der pustet fornyet liv i bandets lange historie.

Sick Society lægger ud med opstartsvanskeligheder. Selvom lydkulissen på sangen Wild Tonight er skruet efter regelbogen, så er det især omkvædet der trækker ned i den samlede vurdering.  Også på det efterfølgende nummer Children Of The Innocence er det omkvædet der bryder helhedsbilledet. Denne gang savnes mere pondus og energi i et ellers velkomponeret nummer, der afslutningsvis byder på børnekor.

Albummet fortsætter ufortrødent derudaf og inviterer lytteren til en spændende rejse igennem en forlængst glemt genre. Et af udgivelsens absolutte højdepunkter Last Days In Paradise byder på styrker i både vokal og melodi, med et fantastisk guitarsolo, som næsten får hårene til at rejse. Også Here In My Heart og Kissin a Dream Goodbye er eksempler på albummets styrker, der er langt mere poppet i deres udtryk og drager minder til Bon Jovi i unge dage.


[textbox width=”175″ align=”right”]
Mere info:

www.facebook.com/Meroe4U
www.meroe.de
[/textbox]
Sick Society 
er et spændende bud på en forlængst glemt lyd i nutidens kontekst. I en tid hvor den elektroniske producerede lyd er dominerende, er MEROE en velkommen afveksling. Der er få musikalske overraskelser, men istedet god tid til at dvæle i firser rockens særlige magi.

Albummet kan købes og prøvelyttes på iTunes og Amazon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *