Close

30. november 2013

Soundiac: Genstart en gammel kending

Soundiac: Genfind stien

Hvor bliver tiden dog af? Der er nu gået fem år og et par dage, siden Soundiac blev lanceret som rendyrket musikblog. Undervejs mistede jeg min muse – men rødderne stikker dybt og det er på tide af få sat skub i vidensdelingen.

En nedslidt sti i Odense baner sig foran mig. Naturen er begyndt at genvinde sit tabte territorium. Ser jeg til venstre, kan jeg se ud over mosen, langs kanalen og ud mod udkantsdanmark. Jeg ser til højre. Bag byggeriet af en kanalbro, ligger Danmarks tredje største by – En forvokset landsby, der bremses af uendelig uenighed. For som man siger herude, “vi har det jo godt som vi har det nu”.

Jeg lukker øjnene. Fuglene kvidrer og de sidste blade rusker i efterårets kolde brise. I den fjerne baggrund høres biler der iler fra Otterup til Odense – eller omvendt – eller ingensteds. Jeg ånder ind. Og ud igen. Sekunder bliver til minutter. Jeg ånder ind. Og ud igen. Minutter bliver til timer og den harmoniske baggrundsstøj forvandler sig til en dyb monoton bas.

Jeg åbner øjnene igen. En løber nærmer sig hastigt – dog i slowmotion. Løbeskoens sål nærmer sig langsomt den skifte asfalt. Kontakten får stenene til at afgive en træt og knasende lyd, der efterfølges af en langsommelig vibrerende rumklang.

En sidste dyb indånding – tryk på play og nyd livet beat for beat. Jeg er hjemme i musikken. Jeg har genfundet stien. Det her er min muse – det at være vild med musik. A maniac for sounds. Kald det en soundiac. Go’ læselyst!

[divider]

Soundiac er fremover at træffe på sndc.co, og soundiac.com vil pege på den nye adresse. De gamle artikler fra 2008 og frem ligger stadig online i arkivet. Fremover vil bloggen i langt højere grad beskæftige sig med branchen, markedsføring og analyser af emner, som undertegnende synes er spændende og relevante. Der sigtes at skrive artikler med en lang holdbarhed, inspireret af magasiner.

One Comment on “Soundiac: Genstart en gammel kending

Anders Nielsen
24. maj 2014 at 3:55

Kære Soundiac

Vi er et band ved navn (Hit The Hay). Vi er en duo, som skriver sangene og indspiller i fælleskab med nogle gode venner vores musik i et hjemmestudie i København. Vi laver ikke musik efter en bestemt genre, da vi mere går op i at lave noget forskelligt vi selv synes er fedt og sjovt at spille.
Vi har spillet sammen i to år og er så småt klar til at spille live rundt omkring i Danmark.

Vi mangler bare at folk hører vores musik og giver os noget feedback.
Derfor sender jeg hermed 3 af vores sange, som vi har lagt på youtube, i håbet om at du vil give det et lyt, hvis du engang falder over denne besked.

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *