Close

20. januar 2014

Mercedes-Benz høster roser for “Sound With Power”-kampagne

Mercedes-Benz: Sound with power

Mercedes-Benz har en lang tradition for high-end lyd i deres biler – og selvfølgelig er det da til at forvente i den prisklasse. Men modsat konkurenterne, så er Mercedes-Benz dygtig til at profilere sig på musik. Det tyske bilmærke høster for tiden roser for deres kampagne “Sound With Power”.

Musik og biler kendetegnes ved én fællesnævner: Lyd – Og det forstår Mercedes-Benz at udnytte. I forvejen står tyskerne bag livsstils-magasinet mb! med segmentet Mixed Tape, der på beundringsværdig vis præsenterer vækstlagets mange talenter. Men her stopper fascinationen ikke – mens Mercedes-Benz standardmodeller er udstyret med et anlæg fra Harman Kardon, så er modellerne fra AMG udstyret med anlæg fra B&O. For at tætne båndene mellem musik og mærket, har reklamebureauet BBDO i samarbejde med B-Reel og Ithaca Audio søsat kampagnen “Sound With Power”. Den dybe integration af musik i Mercedes-Benz‘ DNA bliver her højnet til et mash-up af E-Klassens egen lyd med snippets af kendte sange fra bl.a. Sub Focus og Tinie Tempah.

Det er tydeligt at Mercedes-Benz benhårdt prøver at repositionere sig og dermed løsrive sig fra “blød hat og stok”-segmentet, der har tynget det tyske luksusmærke. I virkeligheden er det nok det færreste i dette segment, der kan lægge de £75.000, som bilen koster i Storbritannien. E 63 AMG’en fungerer her i langt højere grad som eye-candy – og i langt mindre grad som egentlig reklame for modellen.

Kampagnens hjemmeside vandt den populære “Site of the day”-Award af velrenommerede The FWA. B-Reel, der har været med til at udvikle kampagnen, er i skrivende stund nomineret til “Agency of the Year 2013”. Bureauet med de svenske rødder, har de senere år for alvor fået etableret sig i branchen, hvilket blandt andet har smittet af på deres svenske kollegaer DinahMoe.

Sound With Power

One Comment on “Mercedes-Benz høster roser for “Sound With Power”-kampagne

[…] DinahMoe er specialister i hjemmesider med interaktiv lyd og musik, og har blandt andet B-Reel, Saatchi & Saatchi, samt DDB på deres referenceliste. Men for at beholde førertrøjen […]

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *