Close

19. februar 2014

Stine Bramsen genfortolker eget single-udspil

Stine Bramsen står i starthullerne med et af årets mest ventede pop-album, der allerede nu bliver testet på lytterne med singlen “Prototypical”. Og nu får de ventende lyttere mulighed for at høre en revamped udgave af hitsinglen, som også er en teaser på to showcase koncerter.

[box type=”shadow” align=”alignright” width=”15%” ]

Koncerter

11. marts 2014
Copenhagen Jazzhouse,
København K

12. marts 2014
Atlas,
Aarhus

Billetter: Billetnet.dk

[/box]

Stine Bramsen formåede allerede i Alphabeat at tiltrække lytternes opmærksomhed. De kendte ørehængere “Fascination” og “10.000 Nights of Thunder” ramte tidens ånd og musikmedier i både Danmark og udlandet gav debutalbummet varme anbefalinger med på vejen. Også konsumenterne kvitterede med et cadeau til udgivelsen og sendte albummet i toppen af hitlisterne.

Nu vil Stine Bramsen stå på egne ben og udforske hendes musikalske spektre. Hendes solo-projekt har været annonceret et stykke tid, og det var som sådan ingen overraskelse da singlen “Prototypical” ramte æteren i begyndelsen af året. Overraskelsen lå ene og alene i lyd- og tekstuniverset. For hvad vil hun komme med? Og vil det være pop? Genremæssigt havde hun jo forinden, udover Alphabeats happy-go-lucky pop, også prøvet kræfter med genre som for eksempel house og rock. Et eller andet sted kunne alt jo ske. Det kan dog med sikkerhed siges, at denne nysgerrighed uden tvivl har smittet af på solo-udspillet, der netop nu topper de danske hitlister.

Særudgaven af “Prototypical” er blevet taget godt imod af udenlandske musikblogs, herunder Stereogum, Nialler9, Popjustice og Arjanwrites – Og det er velfortjent. For hvad originalen mangler i autenticitet genopvejes af den energi, som Stine Bramsen frembringer i denne live-session.

Man skal dog ikke være i tvivl om, at alt det hører til en kløgtig marketing-strategi og Stine Bramsens små brødkrummer kulminerer derfor med to showcase koncerter i henholdsvis København og Aarhus. Om strategien i sidste ende vil gå op, vil tiden vise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *