Close

18. maj 2014

Distilled Briefing: Uge 20

Distilled Briefing bringer hver uge det indhold, som der ikke har været tid til at fordybe sig i, men som alligevel bør have et par spaltecentimeter.

I denne uge bringer Distilled Briefing et bud på sommerens klubhits fra Martin Trooper, drømmende musik fra Er De Sjældne og anmelderroste Where Did Nora Go klar med første single fra nyt album.

Martin Trooper får dansegulvet til at skælve

Kampen om klubgængernes gunst har altid været intenst – og spørgsmålet er altid, hvem kommer med den næste nye lyd?! Dommerpanelet er lytterne, som forventer at du rammer tidens ånd. Selv de mest etablerede DJ’s kan stå for fald, hvis deres lyd ikke udvikler sig i takt med branchen.

Martin Trooper er den næste håbefulde beatsmed, der snart er klar med debut EP’en “P.Y.U.H!”. Ud over titelsangen af sammen navn, indeholder EP’en også nummeret “Instant Reaction”, der uden tvivl er redaktions favorit. Melodierne er sizzling, men mangler endnu “das gewisse etwas”.

[box type=”shadow” align=”aligncenter” width=”80%” ]Martin Trooper
“P.Y.U.H! EP”
Udgivelsesdato: 16. juni 2014
Hvor: iTunes, Spotify, Beatport, m.m.

Vil du vide mere?
Find ud af mere hos Melonsound

Lyt på Soundcloud
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/35160092″ params=”auto_play=false&hide_related=false&visual=true” align=”aligncenter” width=”70%” height=”300″ iframe=”true” /][/box]

Anmelderroste Er De Sjældne med ny single

Albummet “Olé Olé” af Er De Sjældne er blevet taget rigtig godt imod af de danske anmeldere hos blandt andet Berlingske, Jyllands-Posten, Undertoner og Ekstra Bladet, der hver især har tildelt 5 ud af 6 mulige.

Duoen er nu klar med andet singleudspil fra deres album. “Lyt til dit hjerte” er en drømmende og minimalistisk rejse gennem poesien. Fotograf Sigrún Gudbrandsdóttir fra Ingen Frygt har formået visuelt at indfange sangens surrealistiske og organiske udtryk.

[box type=”shadow” align=”aligncenter” width=”80%” ][/box]

Where Did Nora Go klar med første singleudspil

“Shelter” er den første single fra det kommende album “Shimmer” af Where Did Nora Go. Sidste års selvbetitlede debutalbum fik tæt på topkarakterer fra de toneangivende medier og der ligger derfor et naturligt pres på opfølgeren.

Med debutalbummet i minde, følger singleudspillet “Shelter” den røde tråd, men er mere underspillet end mange af debutens numre. Daniel Buchwald har instrueret singleudspillets musikvideo, der med en organisk ro og nedtonet farvelægning komplimentærer singlens dimension.

[box type=”shadow” align=”aligncenter” width=”80%” ][/box]

> Indlæg redigeret 21. maj 2014 – Afsnit: Where Did Nora Go. Grund: Afsnit opdateret med video og kort beskrivelse.

One Comment on “Distilled Briefing: Uge 20

[…] Læs også: Distilled Briefing: Uge 20 […]

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *