Close

25. maj 2014

Distilled Briefing: Uge 21

Distilled Briefing bringer hver uge det indhold, som der ikke har været tid til at fordybe sig i, men som alligevel bør have et par spaltecentimeter. I denne uge bringer Distilled Briefing nyt fra Spotify og eksotisk pop fra Good Evening People.

Spotify udvider forspring

Den svenske musikstreamingstjeneste Spotify nu 10 millioner betalende brugere og 40 millioner aktive brugere. Det beretter The Guardian. Med denne milepæl har tjenesten endnu engang udvidet førerposition. Til sammenligning har Deezer blot 12 millioner aktive brugere, hvoraf 5 millioner betaler for tjenesten.

Den solide førerposition kan dog være på lånt tid. Med Apples køb af Beats Music for intet mindre end $3,2 milliarder USD, er der varslet opbrudstemning på markedet. Den sene entré på markedet for streamet musik har kostet Apple dyrt og den store investering skal forrentes over en given tidsramme – men har det måske været for sent? Eller skal Spotify frygte positionen som ukronet konge?

<a id=”spotify”></a>

Alternativ pop med caribisk flair

Den anden dag ramte en mail fra aarhusianske Good Evening People med deres kommende single “Hope Machine with a Tambourine”, der officielt udkommer den 27. juni 2014.

Good Evening People har deres helt egen vibe, der til dels er lethørt og ukompliceret pop og til dels et anderledes bud på eksotiske rytmer made in Denmark.

[box type=”shadow” align=”aligncenter” width=”80%” ]Good Evening People
“Hope Machine with a Tambourine”
Udgivelsesdato: 27. juni 2014

Vil du vide mere?
Besøg bandets hjemmeside: goodeveningpeople.com

[/box]

Læs også: Distilled Briefing: Uge 20

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *