Close

1. juni 2014

Distilled Briefing: Uge 22

Distilled Briefing bringer hver uge det indhold, som der ikke har været tid til at fordybe sig i, men som alligevel bør have et par spaltecentimeter. I denne uge bringer Distilled Briefing det første singleudspil fra Catch The Breeze og FABL følger op på tidligere succeser.

Catch The Breeze med første singleudspil

Måske husker du Yellowish? Eller Mixtune For Cully? Catch The Breeze er et nyt alternativ rock-band dannet af medlemmer af de to føromtalte grupper, som medio august 2014 er klar med deres debut-EP.

For at gøre ventetiden lidt kortere, har den erfarene trio netop udgivet deres første single “Seven Years of Heavy Dreams”. Selv forklarer bandet, at man lader sig inspirere af alternativ rock blandet med shoegazer-scenens støjende univers.

[box type=”shadow” align=”aligncenter” width=”80%” ]Catch The Breeze
“Seven Year of Heavy Dreams”

Vil du vide mere?
http://www.facebook.com/catchthebreezeofficial

[/box]

FABL løfter overlæggeren

De er kendte for deres velafbalanceret fortolkning af den elektroniske genre, hvor der stadig er plads til fængende melodier. Under bæltet har aarhusianerne tre anmelderroste EP’er og er altså ved at gøre klar til at lancere EP nummer fire.

Første singleudspil fra den kommende EP hedder “As The Fame Calls”. Trioen har bedt min blogkollega Lukas Kaldan fra Wonders Make Joy at sætte bevægende billeder på den fantastiske lyd.

[box type=”shadow” align=”aligncenter” width=”80%” ]FABL
“As The Fame Calls”

Vil du vide mere?

https://www.facebook.com/pages/FABL/69869801353

http://www.fabl.dk/

https://soundcloud.com/fabl

[/box]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *