Close

8. juni 2014

Distilled Briefing: Uge 23

I denne uges Distilled Briefing: Tungmetal i æteren med Copenhell Radio og en chance for at komme til USA som songwriter.

Tungmetal i ærteren: Copenhell Radio

Refshalenøen har fået pillet alt glimmer ned fra årets Eurovision Song Contest og snart indtages den lille halvø af hårdstlående trommer og vindende guitarer, når Copenhell igen slår dørene op.

Har du ikke mulighed for at være med til årets Copenhell, hvor D-A-D opfører deres album “No Fuel Left For The Pilgrims” i sin helhed, så fortvivl ej. I år får Copenhell nemlig sin helt egen radiostation Copenhell Radio.

Det er De Danske Studenterradioer og radioprogrammerne Den Tunge Time og HeavyTimen der står bag det nye tiltag til årets Copenhell Festival. Radiostationen er placeret ved Pandæmonium-scenen og har dermed fingeren på pulsen. Herfra vil værterne give lytterne den bedst mulige formidling med skarpe interviews, spændende backgroundstories, klassisk musikformidling og al de løjer som værterne kan finde på.

[box type=”shadow” align=”aligncenter” width=”80%” ]Vil du vide mere?

Radiostreaming: metalradio.dk

Sendetider:
11. juni 2014, kl. 15 – 17
12. juni 2014, kl. 11 – 14
13. juni 2014, kl. 11 – 14[/box]

Call to songwriters: Sangskriverkonkurrence sender dig til USA

For anden gang giver DPA i samarbejde med Bands of Tommorow unge talenter i vækstlaget muligheden for at netværke i L.A. og co-write i Nashville. Er du sangskriver og mener du at du har det der skal til? Så klik ind på DPA’s Facebook-side.

Sidste års vinder Asbjørn Toftdahl (på billedet øverst) fortæller om oplevelsen, “Mit møde med USA var meget, meget inspirerende. I løbet af de to uger fik jeg prøvet kræfter med at co-write og der blev virkelig lavet hybrid-hits over hele linjen. Fra folk-inderlighed til pop-snedkeri, country-vibes til elektronika-dansevenlighed. Som ung sangskriver var det en gave at få lov til at møde den amerikanske musikbranche med en professionel sangskriverorganisation som DPA i ryggen.”

[box type=”shadow” align=”aligncenter” width=”80%” ]Sådan deltager du i konkurrencen:

Frist for at sende din ansøgning ind er 1. august 2014. Du skal kunne rejse til USA i uge 40 og 41 2014. Klik her og tilmeld dig sangskriverkonkurrencen via facebook (http://goo.gl/g9eoFY).

Brug for eksempel Dropbox eller Soundcloud, når du skal lave et link til din musik i ansøgningsformularen.

I dommerpanelet sidder sangerinde og sangskriver Hannah Schneider, Rasmus Fjelsted (DPA-ansvarlig for turen), sangerinde og sangskriver Mathilde Lunderskov og Simon Mark Sørensen (leder af Bands of Tomorrow).[/box]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *